6728 Szeged, Dorozsmai út 35. +36-62/202-404 info@szegeddekor.hu

Termékeink járványhelyzet idejére!

vigyazzunk_egymasra-01.png

Kedves Partnerünk!

Jelentős változtatásokra van szükség jelenleg a reklámiparban, miszerint új stratégiai tervek kidolgozása válik szükségessé, a vírushelyzet átvészelésének érdekében. Most mi is szeretnénk hasznos termékeket és ötleteket kínálni neked! Olyan raktárról szállítható termékeket kínálunk, amik hatékony segítséget tudnak nyújtani a vírus megelőzésében, ezáltal biztonságosabbá válik a munkavégzés.

Raktárról elérhető termékeink egyedi formában és méretben:

kezfertotlenito_allomas.png

Fertőtlenítő állomás

A fertőtlenítő állomás segítségével minimalizálni tudjuk a vírus terjedését. Az állvány anyaga acél, stabil talpazattal. A fertőtlenítő tartó felett az állványhoz kapcsolódik egy keret, ahova tájékoztatók kihelyezése lehetséges az ügyfelek számára A/4-es méretben.

Ajánlatot kérek!
info_tabla_01.png

Információs tábla

Az információs tábla segítségével tudjuk átadni az egészségügyi és járványhelyzet információkat az ügyfeleknek. Két módon használható a tábla: álló és fekvő helyzetben.

Ajánlatot kérek!
plexifal3.png

Átlátszó elválasztó

Az átlátszó elválasztó segítségével védekezhetünk a köhögés, tüsszentés levegőbe kerülő cseppjeitől. Az elválasztót el tudjuk látni átadó nyílással. Az egyszerű design segítségével minden területen alkalmazható, legyen az gyógyszertár, orvosi rendelő, iroda, bank, recepció, klinika, kórház és sok más egyéb terület. A termék átadó nyílás nélkül is elérhető.

Ajánlatot kérek!
plexi_elvalasztofal_01.png

Átlátszó elválasztó fal

Az átlátszó elválasztó fal segítségével könnyedén megtartható a megfelelő távolság az ügyfelektől, valamint védelmet biztosít a levegőben terjedő részecskéktől. Az átlátszó elválasztó fal felülete egyszerűen és gyorsan tisztítható, valamint fertőtleníthető. Az elválasztó falak rögzíthetőek egymáshoz, valamint egyedi formában és méretben is elérhetőek.

Ajánlatot kérek!
pam_vedoplexi_01.png

Irodai munkaállomás elválasztó fal

Főként nagyobb létszámú úgynevezett „open space” irodákba ajánljuk a biztonságos munkavégzéshez. Az elválasztó falak rögzíthetőek egymáshoz, valamint egyedi formában és méretben is elérhetőek. A jelenlegi irodai bútort nem szükséges megfúrni hozzá, nyom nélkül leszerelhető a későbbiekben.

Ajánlatot kérek!
padlomatrica.jpg

Padlómatrica

A padló matrica segítségével elérheti, hogy ügyfelei megtartsák, és tájékozódjanak a megfelelő védőtávolság megtartásáról, valamint egyéb információval is ellátható.

Ajánlatot kérek!
5a22005db53d70.2546663615121777577424.png

Nitril kesztyű

42,-Ft + ÁFA/db

Ajánlatot kérek!

*A tájékoztatás nem teljes körű. További információért keress minket telefonon vagy e-mailen.

Üdvözlettel:

Az ATI-Dekor csapata