6728 Szeged, Dorozsmai út 35. +36-62/202-404 info@szegeddekor.hu
Artboard-1.png

Grafika, 3D tervezés, effektek

Amit elképzelsz, legyen az nyomdai anyag, egy fotó a faladra, vagy egy komplett kiállítás cégednek, ezt mi megtervezzük számodra.

Bővebben
Artboard-2.png

Nyomtatás

Széles formátumú nyomtatóinkkal, legyen bármilyen tekercses, vagy táblás anyagra igényed, azt megnyomjuk. Például konyhádba üveg hátlapod, vagy a faladra kedvenc vászonképed, a bútorodra a kárpitod. Természetesen cégedbe is bármilyen kirakat fóliát vagy színes anyagodat elkészítjük.

Bővebben
Artboard-3.png

Dekoráció, reklámtábla, világító tábla, cégér

Minden olyan külső és belső megjelenés, amivel irodád, vagy céged kinézetét, arculatát, vagy hangulatát meghatározhatod, mi legyártjuk neked egyedi igényed szerint.

Bővebben
Artboard-4.png

Járműdekoráció

Legyen biciklid, motorod, autód, jetskid, hajód vagy repülőd, azt kérésednek megfelelően feldekoráljuk, védőfóliázzuk, vagy átszínezzük.

Bővebben
Artboard-5.png

Reklámeszközök

Minden promóciós megjelenéssel kapcsolatos eszköz, amivel segítünk eladni termékedet, vagy erősítjük céged brandjét.

Bővebben
Artboard-6.png

Asztalos munka

Cégedben, vagy kiállításokon, ahol te megjelensz, fontos, az egyedi bútorzat, mely az arculatodnak megfelelő. Ebben profi asztalos kollégáink és műhelyünk segít neked.

Bővebben
Artboard-7.png

Lakatos munka, fémszerkezet gyártás

Speciális fémszerkezeteidet, vagy homlokzat burkolataidat egyedi igényeid alapján kivitelezzük, legyen az alumínium, vagy acél.

Bővebben
Artboard-8.png

Földi és magaslati szerelések

Nagy tapasztalattal szerelnek kollégáink homlokzati burkolatokat, lemeztáblákat, világító táblákat épületekre. Emelőkosaras gépünk segítségével magas felépítményű szerkezeteket takarítunk, vagy reklámtáblákat is szerelünk.

Bővebben
Artboard-9.png

Kiállítási installáció és díszletek készítése

Cégednek a kiállítási megjelenését tudjuk biztosítani tervezéstől a kivitelezésig. Néha áruházakba, és filmekhez is készítünk díszleteket.

Bővebben
Artboard-10.png

Reklámügynöki tevékenység

Kampányok, vagy nagyobb lélegzetvételű promóciók előkészítését erre specializálódott üzletágunk végzi.

Bővebben